Selskaber

Overvejer du at blive selstændig?

Har du drømme om at blive selvstændig erhvervsdriver, men har du svært ved at komme i gang og er du tvivl om hvilken virksomhedsform det er bedst for dig?

S.H. Juridisk Rådgivning tilbyder en lang række ydelser i forbindelse med selskabsstiftelse.

Vi sikrer dig et hurtigt og præcist ekspedition.

Grundydelsen omfatter personlige individuelle møder, hvor de juridiske aspekter drøftes hele vejen rundt om selskabsstiftelsen.

Udover selve stiftelsen af selskabet omfatter driften af virksomhed en række juridiske problemstillinger, herunder ansættelsesret, skatteret, finansieringsret, køberet og aftaleret.

Overvejer Du at blive selvstændig? Vi tilbyder en startpakke for selvstændige.
Hvis du overvejer at blive selvstændig, er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om opstart af virksomhed.

Startparkken indeholder:

^

Stiftelse af selskab

^

Oprettelse af stiftelsesdokument

^

Anpartshaver/ aktionæroverenskomst

^

Rådgivning indenfor: Skriftlighedskrav, drift, tilbud/accept, handelsbetingelser, markedsføringsregler overfor erhvervsdrivende og forbrugere.

^

Gennemgang af forsikringsforhold, herunder rådgivning om tegning af relevante forsikringer.

^

1. stk. Ansættelseskontrakt til den første ansatte i virksomheden.

^

Et halv år opfølgning.

^

Fast pris 7.499 kr. Inkl. moms.

Kontakt os for en uforpligtende samtale for drøfte dine muligheder. Du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte kontaktformularen eller ring til os på telefon: 60377322 eller e-mail- kontakt@sh-juridisk.com .

Før start af virksomhed: De forskellige Virksomhedsformer

Når du starter en virksomhed, skal du vælge hvilken virksomhedsform du vil starte under.

Der er flere forskellige, og de har hver især forskellige fordele og ulemper. Valget afhænger helt af hvilken situation du står i, og hvor risikabelt det er at drive din nye virksomhed.

De mest anvendte virksomhedsformer er:

Enkeltmandsvirksomhed

Enkelmandsvirksomhed betyder, at man som person/individ er ejer af en virksomhed. Dette er den mest enkle og almindelige virksomhedsform. Der er ingen kapitalkrav, det er gratis at starte og du er den eneste ejer og du hæfter personligt med alt, hvad du ejer.

Man må gerne have ansatte, selvom man er registreret som enkelmandsvirksomhed.

Interessentskab (I/S)

Interessentskab fungerer som et personligt ejet virksomhed blot med flere ejere. Der er ingen kapitalkrav, og ejerne hæfter hver især personligt og solidarisk.

At hæfte personligt og solidarisk betyder, at kreditorerne kan gå efter hver ejer for interessentskabets fulde gæld. Efterfølgende må den ejer, som betaler kreditorerne, forsøge at få den anden til at dække sin del af den betalte gæld.

Det anbefales at få udarbejdet en interessentskabskontrakt /ejer aftale.

Iværksætterselskab IVS

Selskabet kan stiftes med en kapital på 1 kr. IVS, der skal opspares mindst 25 % af selskabets årlige overskud indtil de har en kapital på i alt kr. 50.000. Herefter kan det omregistreres til et ApS.

Formålet med IVS er at give iværksættere muligheden for at opspare nok kapital gennem driften af virksomheden til at blive et anpartsselskab.

Starter i flere sammen, bør i udarbejde en ejer aftale. Uden en ejer aftale er væsentlige ting, som f.eks. forkøbsret og meget mere ikke reguleret.

Anpartsselskab (ApS)

Anpartsselskab kan stiftes af en eller flere personer, og selskabet skal anmeldes til Erhvervsstyrelsen. Der foreligger et kapitalkrav på min. 50.000 kr., og man hæfter den med indskudte kapital. Selskabets regnskaber bliver offentliggjort af Erhvervsstyrelsen.

Starter i flere sammen, bør i udarbejde en ejer aftale. 

Aktieselskab (A/S)

For aktieselskaber er der et kapitalkrav på min. 500.000 kr., men ellers er reglerne lig med reglerne for anpartsselskab. Der er dog en del flere regnskabsmæssige forpligtelser. Herudover er det også et krav, at der skal være en bestyrelse eller et tilsynsråd.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge S.H. Juridisk Rådgivning